20.2022. jan

Hamarosan megújulnak a V-Busz utazástervező felületei

Tisztelt Utasaink!

Az új autóbuszaink érkezésével számos dolog megváltozott és megváltozik a V-Busz életében. A buszokon látható új fedélzeti egységek, a vizuális- és hangos utastájékoztatás már az új forgalomirányítási rendszer részét képezik. Ehhez az új háttérrendszerhez kapcsolódóan, több lépcsőben, megújulnak az utastájékoztató és utazástervező felületeink is.

Ennek első lépéseként a régi webes és telefonos utazástervező felület hamarosan megszűnik. Jelenleg az új rendszer belső tesztelése zajlik, várhatóan január utolsó hetében a nagyközönség számára is elérhetővé válik. Erről hírt adunk a honlapunkon és a közösségi médiában egyaránt. A rendszer finomhangolásával év végére, a 2023. évi Európa Kulturális Fővárosa évad kezdetére egy megújult, optimalizált utazástervező felülettel várjuk majd az utazóközönséget!

A következő napokban, hetekben előfordulhat, hogy az utazástervezés és a menetrendi funkciók egyes időszakokban nem működnek tökéletesen. Az esetleges kellemetlenségért megértésüket kérjük.

Találkozzunk a V-BuszON!

3.2022. jan

Újra színházjáratok!

Tisztelt Utasaink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének döntése alapján idén januártól újraindulnak a “színházjáratok” a korábban megszokott útvonalon!

Színház – Egyetem utca – Stadion utca 19. – Billege utca – Egry József utca – Füredi utca – Mester utca – Lóczy Lajos utca – Cholnoky Jenő utca – Vilonyai utca – Budapest út – Bolgár Mihály utca – Tölgyfa utca – Március 15. utca – Aradi vértanúk utca – Haszkovó utca – Munkácsy Mihály utca – Petőfi Sándor utca – Autóbusz-állomás – Hotel – Színház – Patak tér – Dózsa György tér – Tizenháromváros tér – Pápai úti forduló

A járatok a 17 órakor és a 19 órakor kezdődő előadások befejezését követően 15 perccel indulnak a Színház megállóból, és a fenti útvonalon érintik a legnagyobb városrészeket.

Reméljük, hogy a színházi előadások után Önt is utasaink között köszönthetjük új autóbuszainkon!

V-Busz

1.2022. jan

Új év, díjmentes januári utazás, első ajtós felszállási rend

Tisztelt Utasaink!

A mai naptól 2022. január 31-ig díjmentesen vehetők igénybe a V-Busz járatai. Várjuk Önöket vadonatúj, klimatizált MAN Lion’s City autóbuszainkkal, korszerű fedélzeti utastájékoztató rendszerrel. Próbálja ki Ön is!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy járatainkon továbbra is az első ajtós felszállási rend van érvényben.

Minden kedves Utasunknak eredményekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

V-Busz

28.2021. dec

Járhatatlan útszakaszok a V-Busz járatok útvonalain

Tisztelt Utasaink!

Frissítés!

Járataink 11:45 órától újra a menetrend szerinti útvonalon közlekednek. 

Köszönjük a türelmet.

További tájékoztatásig

  • a 18-as autóbuszok csak Csatárhegyi fordulóig közlekednek,
  • a 23-as “U” jelzésű járatok nem érintik a “Veszprémi Sportuszoda” megállóhelyet

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánunk!

V-Busz