Kedves Utasaink!

A havazás és az ónos eső hatására a közösségi közlekedési útvonalak és a végállomások területének egy része nem járható, ami miatt egyes vonalakon részleges vagy teljes járatkimaradások várhatók a reggeli órákban.

Frissítés (12.09. 10:00):

Az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú riasztást adott ki a térségünkre péntek éjfélig. Veszélyjelzés – IDŐJÁRÁS – met.hu

A menetrend szerinti közlekedés 9 óra környékén helyreállt,  minden járat az eredeti útvonalon közlekedik, a 10-es, 12-es, 12A,  13-as és a 18-as járatok kivételével, az alábbiak szerint:

  • 10-es járat, Avar utca felé: Ranolder János tér, Sziklai János utca, Patak tér és a Dózsa György tér (Szent István utcán lévő megálló) kimaradnak, helyette a Színház – Harmat utca – Völgyhíd – Pápai út – Táncsics Mihály utca – Dózsa György tér – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • 10-es járat, Kádártai úti forduló felé: Patak tér, Festő utca, Virág Benedek utca megállók kimaradnak, helyette a Völgyhíd tér – Völgyhíd – Harmat utca – Színház – Hotel – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • 12-es és 12A járatok – terelő útvonal hiányában – a Kopácsi utca, Pajta utca, az Eszterházy utca és a Horgos Gyula utca járhatóvá tételéig nem közlekednek.
  • 13-as járat,  Avar utca felé:  Ranolder János tér, Sziklai János utca, Patak tér és a Dózsa György tér (Szent István utcán lévő megálló) kimaradnak, helyette a Színház – Harmat utca – Völgyhíd – Pápai út – Táncsics Mihály utca – Dózsa György tér – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • 13-as járat, Kádártai úti forduló felé: a Patak tér, Festő utca, Virág Benedek utca megállók kimaradnak, helyette a Völgyhíd tér – Völgyhíd – Harmat utca – Színház – Hotel – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • 18-as járat csak a Csatárhegyi elágazásig közlekedik, és onnan indul vissza a Haszkovó forduló felé.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! Kérjük Önöket, hogy közlekedjenek óvatosan!

Vigyázzunk egymásra!

V-Busz