Tisztelt Utasaink!

A megrendelőtől kapott tájékoztatás alapján 2024. március 18-tól több, menetrend szerint közlekedő autóbuszjáratunkat érintő útvonalon is építési munkálatok kezdődnek:

  • A Megyeház tér – Kórház utca kereszteződés felújítása – az Egyetem utca irányába a forgalom zavartalanul halad, de az építési forgalom miatt a 4-4a, 6-os és 8-8a járatoknál néhány perces fennakadásra lehet számítani
  • A Kisréti utca két vasúti átjárója közötti szakasz felújítása, amely félpályás útlezárás, váltakozó irányú forgalom mellett zajlik, a 4-4a, 5, 15 és 18-as járatoknál szintén néhány perces késés fordulhat elő
  • Az Eszterházy utca – Szent István utca kereszteződése, amely 2024. március 18-án, hétfőn üzemkezdettől lezárásra kerül, ezért a 10, 12 és 13-as autóbuszok a Völgyhíd tér – Eszterházy utca – Állatkert parkoló – Kittenberger utca (fordítottan egyirányú) útvonalon keresztül közlekednek, és a Patak térnél térnek vissza az eredeti útvonalra. A Dózsavárosi irányt egyelőre nem érinti a terelés. A forgalom függvényében itt is néhány perces késés fordulhat elő.

Kérjük, utazásaik megtervezése során vegyék figyelembe a megszokott menetrendtől esetenként néhány perccel eltérő közlekedést.

V-Busz