Tisztelt Utasaink!

2023. december 09-én, szombaton a Veszprém Mikulás Rallye megnyitó rendezvény miatt 12:00 órától 24:00 óráig lezárásra kerül a Megyeház tér – Komakút tér közötti útszakasz, az Iskola utcán jelzőlámpás forgalomirányítás mellett váltakozó irányú forgalommal biztosítják a közlekedést.

  • A 4/4A, 6-os járatok a Vámosi úti forduló irányában a Hotel megálló után a Brusznyai Árpád utca – Óvári Ferenc utca – Iskola utca útvonalon közlekednek, a Megyeház tér megállót nem érintik. A járatok a Petőfi Színház megállóhely Dózsaváros felé vezető oldalán található megállóban állnak meg!
  • A 8-as járatok a Haszkovó forduló felé a Dózsa György út – Iskola utca útvonalon át közlekednek, nem érintik a Petőfi Színház és Megyeház tér megállókat, a Harmat utcai megálló után a Komakút téren állnak meg.
  • A 8A-s járatok az Iskola utca után a Toborzó utca – Horgos utca – Óvári Ferenc utca – Iskola utca útvonalon át közlekednek, nem érintik a Megyeház tér megállót. A járatok Petőfi Színház megállóhely Dózsaváros felé vezető oldalán található megállóban állnak meg!

V-Busz