Frissítés! (12.05.)

„A közösségi közlekedés fotós szemmel” c. fotópályázatra beérkezett pályázatokat az 5 tagú szakmai zsűri elbírálta, értékelte és eredményt hirdetetett, mely a nyertes pályázatokkal együtt megtekinthető a https://www.volanegyesules.hu/hirek/item/1913-a-kozossegi-kozlekedes-fotos-szemmel-fotopalyazat-eredmenyhirdetes oldalon.

A szervezők nevében ezúton is köszönjük mindenkinek, aki pályaműveket küldött a pályázatra. Bízunk benne, hogy a fotópályázattal elő tudtuk segíteni a közösségi közlekedés népszerűsítését.

V-Busz

09.24.

Tisztelt Utasaink!

A VOLÁN Egyesülés szervezésében a közösségi közlekedést népszerűsítő kampány keretein belül – az elmúlt évekhez hasonlóan – 2023. október 1-31. között újra meghirdetésre kerül “A közösségi közlekedés fotós szemmel” című fotópályázati felhívás amatőr és hobbi fotósok számára a közösségi közlekedésről, a közösségi közlekedési járművekről, a közösségi közlekedési járművek és a természet/műemlékek kapcsolatáról készült alkotások beküldésére.

Részletes információk, részvételi szabályzat és adatkezelési tájékoztató a www.volanegyesules.hu/fotopalyazat oldalon található.

Reméljük, a fotók között a V-Busz járműveiről, a lila buszok és a város kapcsolatáról is láthatunk majd képeket – akár V-Bike kerékpárokkal együtt is!

V-Busz