Tisztelt Utasaink!

A Gizella Napok programsorozat keretén belül 2023. május 13-án, szombaton 17:00 és várhatóan 18:15 óra között lezárásra kerül a Brusznyai Árpád utca a körforgalom és a Megyeház tér között a történelmi felvonulás idejére. Ebben az időszakban autóbuszjárataink terelve közlekednek az alábbiak szerint:

  • A 4-es, 4a és 6-os járatok a Hotel megállóhelytől a Mártírok útja – Stadion utca útirányon át közlekednek, nem érintik a Megyeház tér, a Komakút tér és a Hóvirág utca megállóhelyeket.
  • A 2-es, 3-as, 5-ös, 8a, 10-es és 15-ös járatok a Hotel megállóhelytől a Mártírok útja – Stadion utca – Egyetem utca – Komakút tér – Iskola utcán át térnek vissza a menetrendi útvonalra, nem érintik a Petőfi Színház és a Harmat utca, illetve a Ranolder tér, Sziklai utca, Patak tér megállóhelyeket.
  • A Vámosi úti fordulóból induló 4, 4a és 6-os járatok a Stadion utca után a Mártírok útján közlekedve érik el a Hotel megállóhelyet, nem érintik a Hóvirág utca, Komakút tér és Petőfi Színház megállóhelyeket.
  • A Dózsaváros irányából érkező 2-es, 3-as, 5-ös, 8a, 10-es és 15-ös járatok a Völgyhíd tér után az Endrődi lakótelep – József Attila utca – Wartha Vince utca – Stadion utca – Mártírok útja – Hotel megállóhely után térnek vissza az eredeti menetrendi útvonalra, nem érintik a Harmat utca, Petőfi Színház, illetve a Patak tér, Festő utca, Virág Benedek utca megállóhelyeket.

A járatok a terelő útvonalak valamennyi megállóhelyén megállnak.

Kérjük, utazásaik megtervezése során vegyék figyelembe az útlezárás miatti eltérő közlekedési rendet.

V-Busz