Tisztelt Utasaink!

A kivitelezőtől kapott tájékoztatás alapján értesítjük Önöket, hogy 2023. március 6-án üzemkezdettől az Iskola utca lezárása miatt a munkálatok végzésének időtartamára az Egyetemváros felől a belváros irányába közlekedő autóbuszjárataink a Petőfi Színház megállóhely helyett a Megyeház téren ideiglenesen kijelölt megállóhelyen állnak meg, majd a Kórház utcán át térnek vissza az eredeti útvonalukra, a Hotel megállóhelynél.

  • Az Egyetem/József Attila utca irányából érkező 2-es, 4/4A, 6-os, és 42-es számú autóbuszjáratok a Komakút téri megállóhely után a Megyeház téri ideiglenes megállóhelyen állnak meg, majd a Kórház utca érintésével érik el a Hotel megállóhelyet.
  • a 8/8A járatok a Komakút tér után szintén az ideiglenes Megyeház tér megállóhelyen állnak meg, majd a Hotel körforgalomban fordulnak vissza a Színház megállóhely felé.

A valamennyi közlekedőt érintő változásokból fakadó, várható forgalmi torlódások miatt a járatok menetidejében néhány perces, csúcsidőben akár hosszabb késésre lehet számítani. Kérjük, ezt vegyék figyelembe utazásaik tervezésénél!

V-Busz