Tisztelt Utasaink!

Az Európa Kulturális Fővárosa évad nyitórendezvénye miatt 2023. január 21-én 14:00-tól 2023.01.22-én 2:00-ig lezárásra kerül a Brusznyai Árpád utca és az Óvári Ferenc út. Ebben az időszakban autóbuszjárataink terelve közlekednek az alábbiak szerint:

  • A Harmat utca felől érkező 1-es, 3-as, 5-ös, 10-es, 12-es és 15-ös számú járataink az Iskola utca után a Megyeház téri ideiglenes megállóhely érintését követően a Kórház utcán át térnek vissza az eredeti útvonalukra, a Hotel megállóhelynél.
  • A Belváros felől érkező 1-es, 2-es, 3-as, 5-ös, 10-es, 15-ös és 42-es járatok a Hotel megállóhely után a Mártírok útja – Stadion utca – Egyetem utca – (rendőri irányítás mellett) Iskola utca – Dózsa György utca útirányon át közlekednek, nem érintik a Színház megállóhelyet.
  • A Harmat utca felől érkező 8-8A járatok az Iskola utca után az Egyetem utca felé haladnak tovább a Komakút tér megállóhelynél megállva, nem érintik a Színház és a Megyeház tér megállóhelyet.
  • Az Egyetem utca irányából érkező, 8-8A járatok a Komakút tér megállóhely után továbbra is az eredeti útvonalon, az Iskola utcán át közlekednek rendőri irányítás mellett.
  • A Belváros felől érkező 4-4A és 6-os járatok a Hotel megállóhely után a Mártírok útja – Stadion utca útvonalon át közlekednek, nem érintik a Megyeház tér, Komakút tér, Hóvirág utca megállókat.
  • Az Egyetem/József Attila utca irányából érkező 2-es, 4-4A, 6-os és 42es számú autóbuszjáratok a Komakút téri megállóhely után szintén a Megyeház téri ideiglenes megállóhelyen állnak meg, majd a Kórház utca érintésével érik el a Hotel megállóhelyet.

Az útlezárások és megnövekedett forgalom miatt várható forgalmi torlódásokból kifolyólag a járatok menetidejében néhány perces eltérésekre kell számítani. Kérjük, ezt vegyék figyelembe utazásaik tervezésénél.

Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően az Európa Kulturális Fővárosa évad nyitórendezvényének napján, 2023. január 21-én díjmentesen vehetők igénybe a társaság autóbuszjáratai. A nyitórendezvényre való eljutást és a rendezvényről történő hazajutást segítő mentesítő és éjszakai járatok menetrendjéről itt tájékozódhatnak: EKF nyitórendezvény 01.21. – díjmentes utazás és többletjáratok | V-BUSZ KFT – Veszprém (vbusz.hu)

Minden kedves utasunknak jó szórakozást és biztonságos hazaérkezést kívánunk!

 
V-Busz