Kedves Utasaink!

A rendkívüli időjárási körülmények miatt továbbra is fennakadások, késéses, járatkimaradások várhatók a közösségi közlekedésben!
2021.12.10. 5:30
A V-Busz közösségi közlekedési útvonalai járhatók, járműveink menetrend szerint közlekednek. Köszönjük a VKSZ Zrt. munkáját az éjszakai síkosságmentesítésben és a megálló takarításában!
Csatárhegy autóbusszal továbbra sem közelíthető meg, így a 18-as járatok csak a Csatárhegyi elágazásig közlekednek.

2021.12.09. 19:30

Legtöbb járatunk az eredeti útvonalon közlekedik. A kedvezőtlen útviszonyok miatt
  • a 10-es járatok, Avar utca felé: Ranolder János tér, Sziklai János utca, Patak tér és a Dózsa György tér (Szent István utcán lévő megálló) kimaradnak, helyette a Színház – Harmat utca – Völgyhíd – Pápai út – Táncsics Mihály utca – Dózsa György tér – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • a 10-es járatok, Kádártai úti forduló felé: Patak tér, Festő utca, Virág Benedek utca megállók kimaradnak, helyette a Völgyhíd tér – Völgyhíd – Harmat utca – Színház – Hotel – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • a 12-es és 12A járatok – terelő útvonal hiányában – a Kopácsi utca, Pajta utca, az Eszterházy utca és a Horgos Gyula utca járhatóvá tételéig nem közlekednek.
  • a 13-as járatok,  Avar utca felé:  Ranolder János tér, Sziklai János utca, Patak tér és a Dózsa György tér (Szent István utcán lévő megálló) kimaradnak, helyette a Színház – Harmat utca – Völgyhíd – Pápai út – Táncsics Mihály utca – Dózsa György tér – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • a 13-as járatok, Kádártai úti forduló felé: a Patak tér, Festő utca, Virág Benedek utca megállók kimaradnak, helyette a Völgyhíd tér – Völgyhíd – Harmat utca – Színház – Hotel – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • a 18-as járatok csak a Csatárhegyi elágazásig közlekedik, és onnan indul vissza a Haszkovó forduló felé.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján a havazás folytatódni fog, így holnap (12.10.) reggel/délelőtt a fenti vonalakon a rendkívüli időjárási körülmények miatt továbbra is fennakadások várhatók.
A kellemetlenségekért megértésüket kérjük, az aktuális helyzetről tájékoztatjuk Önöket honlapunkon!
V-Busz