Tisztelt Utasaink!

A kivitelezőtől kapott tájékoztatás alapján március 13-14-én (szombat-vasárnap) teljes üzemidőben a Pápai úti körforgalmi csomópont és hozzá kapcsolódó útszakasz aszfaltburkolat építése miatt ideiglenes forgalmi rend lép életbe.

2021. március 13-14-én a Pápai út aszfaltozási munkái miatt a Pápai úti forduló, Henger utca/Ipar utca megállóhelyeket az 1-es és 8-as számú autóbuszjárataink teljes üzemidőben nem érintik.

Kijelölt terelőútvonal: a Táncsics utca – Szent István utca – Kistó utca – Házgyár – Házgyári út/Henger utca – Valeo – Piramis utca – körforgalom.

Ennek értelmében az Ipari parkba közlekedő autóbuszok a Tizenháromváros tér – Dózsa tér után a Kistó utca – Házgyári út érintésével, fordított irányban fognak közlekedni, és a Piramis utcai körforgalomban fordulnak/indulnak vissza.

8A számú járatok nem érintik a Pápai úti fordulót, a Volán-telep előtt fordulnak vissza.

18-as járatok a Tizenháromváros tér után a Volán-telep előtt visszafordulnak a Kistó utca felé, majd a Házgyári útról bekanyarodva érintik a Házgyári út/Henger utca – Valeo – Piramis utca megállóhelyeket, és a Piramis utcai körforgalomban fordulnak vissza a Csatárhegy felé.

Türelmüket és megértésüket a kivitelező nevében is nagyon köszönjük!